Platform over gevels, glas & daken
De nieuwste softwareoplossingen op BAU 2023
Het digitale productiebesturingssysteem Logikal MES biedt een uitgebreid overzicht en flexibele instelmogelijkheden voor de productieprocessen.

De nieuwste softwareoplossingen op BAU 2023

Van 17 tot en met 22 april stond Messe München in het teken van BAU 2023. Fabrikanten van ramen, deuren en gevels waren in groten getale aanwezig op ’s werelds toonaangevende vakbeurs om zich uitgebreid te laten informeren over de nieuwste trends en de belangrijkste softwareoplossingen voor hun branche. Ook Orgadata was present, die zijn stand deelde met drie andere softwarebedrijven. De beursstand van het softwarebedrijf was dan ook een populaire ontmoetingsplaats voor de branche.

Op de stand presenteerde Orgadata de nieuwste versie van zijn LogiKal software en de daaraan gekoppelde oplossingen. Er zijn goede verbindingen tussen LogiKal en de programma’s van de andere softwarehuizen. In demonstraties werd aangetoond hoe de verschillende oplossingen via interfaces met elkaar communiceren. Orgadata’s LogiKal zorgt via open interfaces voor een naadloze aansluiting op andere systemen, waaronder diverse tekenprogramma’s en ERP-oplossingen, maar ook serre-oplossingen en machinebesturingen.

De huidige versie van Logikal met een nieuwe look belooft “nog meer plezier en gebruiksvriendelijkheid”.

LogiKal

LogiKal van Orgadata is marktleider in het eenvoudig digitaliseren van de productie van ramen, deuren en gevels. Het programma ondersteunt in alle werkstappen, vanaf de eerste schets tot het voltooide element. De meerwaarde: LogiKal is niet gebonden aan een fabrikant en biedt de grootste database voor profielen, beslag en toebehoren op de markt. De software wordt dan ook over de hele wereld gebruikt om ramen, deuren en gevels succesvol te produceren. In de nieuwste versie is onder meer de tool voor het berekenen van de U-waarde van ramen, deuren en gevels verder verbeterd.

Aangekomen in het BIM-tijdperk: de interface met het 3D-model van het gebouw zorgt voor een uitgebreid netwerk van de verschillende bouwexpertises.

LogiKal MES

Als ideale aanvulling hierop toonden de experts van Orgadata op de vakbeurs in München het productiebesturingssysteem LogiKal MES. Dit product stuurt en digitaliseert de processen in de productiehallen van de raam-, deur- en gevelbouw. Bovendien maakt het besturingssysteem een ​​veilige en papierloze productie mogelijk.

Scan de SimplyTag QR-code en ontvang alle informatie over het artikel op je smartphone.

SimplyTag

Met de SimplyTag toonde Orgadata de nieuwste uitvinding van het bedrijf op BAU 2023, die in eerste instantie is geïntroduceerd als Datasafe. Met de nieuwe naam is het scala aan functies uitgebreid. Bovendien is het uiterlijk van de bijbehorende app geoptimaliseerd. De SimplyTag maakt alle informatie direct beschikbaar op de elementen. Dit helpt onder andere bij de CE-markering en later onderhoud en reparaties. Op de beurs werd op indrukwekkende wijze inzichtelijk gemaakt hoe gebruikers onder andere met de SimplyTag op verschillende hulpbronnen kunnen besparen.

Tot slot was er vanuit Orgadata ook aandacht voor de BIM-module. Het vergemakkelijkt en verbetert de samenwerking tussen de raam-, deur- en gevelfabrikanten enerzijds en de architecten en planners aan de andere kant.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details