Platform over gevels, glas & daken
De kracht van de grootste
Onze specialisten komen ter plaatse met een compleet ingerichte bedrijfswagen, inclusief mengmachine, al dan niet met aanvullend materieel voor werken op hoogte.

De kracht van de grootste

Als grootste bouwschadehersteller van Nederland begeleidt Bouwschadelijn, onderdeel van GSN International, dagelijks bouwbedrijven bij het opleverproces. Geen schade is de innovatieve specialisten te complex. “Dat is de kracht van de grootste. Wij zetten ons dagelijks in voor kwaliteit en tevredenheid”, zegt commercieel manager Dennis van Roekel.

Bouwschadelijn en GSN International zijn specialistische dienstverleners die veelal opereren in Nederland, maar desgewenst in heel Europa. Net als de overige bedrijven van GSN International opereert Bouwschadelijn in een nichemarkt met als affiniteit vastgoed. Het bedrijf profileert zich als een toonaangevende en flexibele totaaloplosser voor bouwbedrijven, vastgoedeigenaren en beheerders van gebouwen. Jaarlijks herstellen de specialisten meer dan 120.000 schades, variërend van aluminium en kunststof ramen en deuren, stalen gevels, HPL-deuren, overheaddeuren, het herstellen of polijsten van liftdeuren, herstellen of vervangen van zetwerk, muurafdekkers, relingen van balkons of hekwerken, vensterbanken, meubilair en vloeren, composiet en granietbladen, herstel van filiforme corrosie, geanodiseerd aluminium, herstel van bakstenen en
andere steensoorten en het herstellen van inbraakschades.

Meer dan een schadehersteller

De specialisten van Bouwschadelijn en GSN International brengen elk idee of plan tot uitvoering, hoe complex dit ook mag zijn. “Samen met projectmanagers realiseren en coördineren wij bouw- of onderhoudsplannen van A tot Z. De werkzaamheden worden met de meeste precisie en passie uitgevoerd, en vanzelfsprekend binnen de afgesproken termijn”, stelt Van Roekel. “Elk project, van welke omvang dan ook, zal met respect voor de core business van onze opdrachtgevers worden uitgevoerd. We zorgen voor minimale verstoringen. Onze specialisten komen ter plaatse met een compleet ingerichte bedrijfswagen, inclusief mengmachine, al dan niet met aanvullend materieel voor werken op hoogte. Op die manier zijn we in staat om een schade vrijwel onzichtbaar te herstellen, ongeacht het type coating of glansgraad.” Het Kantoor van Bouwschadelijn is gevestigd in Dordrecht. “Diverse afdelingen zorgen dagelijks niet alleen voor het borgen van de gebruikelijke processen, zoals boekhouding en planning, maar ook voor bijvoorbeeld het contact met bewoners, mocht dat nodig zijn. Als grootste bouwschadehersteller van Nederland zijn we totaalontzorger voor onze gerenommeerde opdrachtgevers, zoals BAM, Heijmans, Vorm, McDonalds, Esprit,…”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details