Platform over gevels, glas & daken
De blikvanger van elk gebouw
Het smalle profielsysteem zorgt voor maximale ontwerpvrijheid van de entree.

De blikvanger van elk gebouw

Met een uniek design, een minimale kranshoogte en een uitermate slanke profilering is de nieuwe Revo.PRIME van GEZE een absolute blikvanger voor elk gebouw. De tourniquet zorgt voor een toegankelijke en uitnodigende entree, en tegelijk voor een maximale energiereductie. Ronald van Driel van GEZE Benelux deelt alle details met ons.

Met de Revo.PRIME verlegt GEZE haar grenzen. “Het portfolio van de Revo.PRIME is gebouwd rondom onze designlijn, de Slimline”, zegt Van Driel. “Het product is profieltechnisch geminimaliseerd. Zo heeft de dakopbouw (krans) een hoogte van 70 millimeter en zijn de profielen slecht 60 millimeter breed. Het smalle profielsysteem zorgt voor maximale ontwerpvrijheid van de entree, meer vrije ruimte, meer transparantie en aanzienlijk meer lichtinval. Het is echt een visitekaartje voor elk gebouw: ‘the most beautiful way to say welcome’.”

Het product is profieltechnisch geminimaliseerd. Zo heeft de dakopbouw (krans) een hoogte van 70 millimeter en zijn de profielen slecht 60 millimeter breed.

Geavanceerde aandrijftechnologie

Behalve esthetisch zeer fraai is de Revo.PRIME ook in technisch opzicht spraakmakend. “We maken gebruik van een compleet nieuwe aandrijftechnologie met een krachtige en slijtage-arme borstelloze motor met een draaimoment van 1.000 Nm”, verduidelijkt Van Driel. “Dat zorgt niet alleen voor vloeiende bewegingen, maar ook voor extra veiligheid. Op het moment dat de deur om welke reden dan ook moet worden geremd, staat deze direct stil. Een paar centimeter doorlopen, zoals gebruikelijk, is bij de Revo.PRIME niet aan de orde. Daardoor is het comfort van de doorloop gemaximaliseerd. Met een kleinere diameter kunnen we een groter aantal bezoekers verwerken. De motor is getest tot 2 miljoen cycli en is daarmee een product dat feitelijk een gebouwleven lang meegaat.”

Behalve esthetisch zeer fraai is de Revo.PRIME ook in technisch opzicht spraakmakend.

Customizen

De Revo.PRIME is leverbaar als 3- of 4-vleugelig deursysteem in een diameter tot 4 meter met een hoogte tot 3,50 meter. “Alles daarbuiten is op aanvraag”, zegt Van Driel. “Behalve met automatische aandrijving is de tourniquet ook leverbaar in een handmatige uitvoering met speedlimiter en positioner. De vleugels worden in rust zodanig gepositioneerd dat er sprake is van een volledige afdichting voor een uitstekend isolerend effect tegen tocht, weersinvloeden en lawaai. De tourniquet is uiteraard leverbaar in elke gewenste RAL-kleur en kan naar wens worden gecustomized met bijvoorbeeld verlichting in het plafond, een droogloopmat, enz.”

Na de officiële marktintroductie in oktober 2022 rollen de aanvragen inmiddels al binnen, zegt Van Driel, die tot slot nog wijst op de 160-jarige historie van GEZE als familiebedrijf met eigen productielocaties lokaal in Europa. “GEZE heeft een breed portfolio van oplossingen voor het openen en sluiten van ramen en deuren, zowel mechanisch als geautomatiseerd. De Revo.PRIME is een mooie aanvulling van de GEZE Slimline oplossingen.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details