Platform over gevels, glas & daken
CURSUS GEVELTECHNIEK 2022

CURSUS GEVELTECHNIEK 2022

Op 27 januari gaan we opnieuw van start met de cursus Geveltechiek waarmee we inspelen op de behoefte bij alu-constructiebedrijven om hun medewerkers praktijkgerichte kennis over aluminium geveltoepassingen, rekenmethodes, productieprocessen en materialen bij te brengen.

Met deze cursus richten we ons tot technisch leidinggevenden, projectleiders, technische medewerkers, calculators, ontwerpers, projectvoorbereiders, architecten en studiediensten.

De cursus bestaat uit een basiscursus en een vervolmakingscursus. Beide kunnen afzonderlijk gevolgd worden. De basiscursus omvat drie modules van meerdere sessies: Bouwfysica, Statica & Constructie, en Materiaal. De vervolmakingscursus omvat drie practica waarin specifieke thema’s worden uitgediept.

Nieuw vanaf 2022 is dat zowel de basis- als de vervolmakingscursus jaarlijks (op één locatie) zal plaatsvinden. In 2022 gaan de lessen door bij Syntra Bizz te Berchem-Antwerpen. Afhankelijk van de evolutie van de COVID-19-pandemie is het mogelijk dat de fysische lessen vervangen worden door online lessen.

Klik hier voor de volledige kalender en meer informatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details