Platform over gevels, glas & daken
Coulisse en Kvadrat lanceren nieuwe bedrijfsentiteit Kvadrat Shade

Coulisse en Kvadrat lanceren nieuwe bedrijfsentiteit Kvadrat Shade

Hoogwaardige raambekledingoplossingen voor een wereldwijd publiek

Kvadrat, wereldwijd toonaangevend producent van high-performance textiel voor de designwereld, en Coulisse, internationaal raambekledingspecialist, lanceren de nieuwe bedrijfsentiteit Kvadrat Shade. De samenwerking, die op 7 februari 2019 officieel ingaat, richt zich op het bieden van raambekledingoplossingen en diensten van ongekend design en ongeëvenaarde kwaliteit aan architecten over de hele wereld. Hiermee biedt Kvadrat Shade de beste oplossingen op het gebied van functionaliteit, comfort en duurzaamheid. De lancering van de eerste collectie van Kvadrat Shade, die bestaat uit rolgordijnen ontworpen in samenwerking met designers Ronan & Erwan Bouroullec, vindt plaats tijdens het jaarlijkse designfestival van Kopenhagen, 3 Days of Design (23 tot en met 25 mei 2019). 

Kvadrat Shade: twee design-iconen bundelen hun krachten
In Kvadrat Shade komen de unieke kwaliteiten van twee designiconen samen. Als toonaangevend leider op het gebied van textielinnovatie, -kleur en-creativiteit, heeft Kvadrat ruim vijftig jaar ervaring met het ontwikkelen van high-performance textiel voor de designwereld, zowel voor de project- als de woonmarkt en heeft Kvadrat een sterke positie in de architecten- en designerswereld. Coulisse heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van raambekledingsystemen, -stoffen en -motorisatie voor zowel de woon- als de projectmarkt en staat wereldwijd bekend om haar innovatieve designaanpak. Door deze bundeling van krachten is Kvadrat Shade in staat om zelfs de grootste, meest uitdagende projecten te bedienen met oplossingen en diensten van het hoogste niveau in de markt. Om een optimale dienstverlening over de hele wereld te kunnen garanderen, levert Kvadrat Shades a-tot-z-service op projecten via het wereldwijde servicenetwerk van Kvadrat.

Oplossingen voor zelfs de grootste, grensoverschrijdende projecten
Kvadrat Shade wordt geleid door Managing Director Christian Baum Blaakær en Sales Director Jan-Henk Dekker. Christian Baum Blaakær: “Met Kvadrat Shade voegen we een nieuwe dimensie toe aan het Kvadrat-aanbod voor architecten en designers wereldwijd. De design-rolgordijnen van Kvadrat Shade vormen de ideale oplossing voor zelfs de grootste, meest uitdagende projecten. In Coulisse hebben wij een partner met de juiste kennis en ervaring om de beste raambekledingoplossing voor ieder project te configureren.” Jan-Henk Dekker: “We zijn enorm trots om met een iconisch merk als Kvadrat samen te werken om een bijzondere nieuwe lijn raambekledingoplossingen te introduceren bij de internationale architectenwereld. Het geeft ons tevens de kans om het bewustzijn voor de relevantie van inspirerende raambekleding een boost te geven.”

Kvadrat Shade X Bouroullec
De eerste Kvadrat Shade-collectie is in samenwerking met designers Ronan & Erwan Bouroullec ontworpen. De voorlancering vindt van 23 tot 25 mei 2019 plaats tijdens het evenement 3 Days of Design in Kopenhagen. Kenmerkend voor de collectie is het esthetische design. De collectie omvat handbediende en gemotoriseerde rolgordijnsystemen en zeer functionele, hoogwaardige stoffen van duurzaam, PVC-vrij textiel. De stoffen voldoen aan de strengste veiligheids-, duurzaamheids- en gezondheidseisen. De collectie komt beschikbaar via de 35 verkoopkantoren van Kvadrat over de wereld en biedt een oplossing voor ieder raambekledingvraagstuk, zowel op design als op functioneel gebied.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details