Platform over gevels, glas & daken
Coatingherstel op locatie
Enkele projecten die NESTcoat op locatie heeft hersteld.

Coatingherstel op locatie

Een passende conservering is cruciaal voor het behoud van metaal. Wist je dat roest, krassen, dofheid of andere beschadigingen aan de conservering van een metalen gevelpaneel of pui ook op locatie verholpen kunnen worden? NESTcoat zorgt voor een esthetisch en duurzaam herstel van al het geconserveerd metaal. Gewoon op locatie. Ook het restylen van een complete gevel behoort tot de mogelijkheden.

NESTcoat kan gebreken aan de conservering op locatie herstellen.

Balkon- en galerijhekken, gevelbeplating, kozijnen, deuren, vliesgevels, luifels, stalen draag- en sierconstructies, alles aan de gevel wat van metaal is, heeft een conservering ondergaan. En van al die producten kunnen we eventuele gebreken aan de conservering op locatie herstellen. Dat doen we met een speciale natlak, waarbij we de kleur, glansgraad en een eventuele structuur nauwkeurig afstemmen op de bestaande conservering. Zelfs geanodiseerd aluminium kunnen we op deze wijze herstellen. Als expert kennen we alle mogelijke problemen van het metaal en de conservering. Hierdoor kunnen we telkens een passende oplossing bieden.

Topconditie

NESTcoat gaat voor kwaliteit. We zijn namelijk begonnen in de metaalindustrie. Deze productietak is ook volop actief. Onze mensen houden zich hier elke dag bezig met het deklaaggereedmaken, nabewerken, assembleren en poedercoaten van metaalproducten. Die technieken, weliswaar in aangepaste vorm, passen we ook toe op locatie. Inderdaad, zonder oven. De beschadigde plekken op de (bouw)locatie worden eerst voorbewerkt waarna de natlak in verschillende lagen wordt aangebracht. Op die manier brengen we de conservering weer in topconditie en is het metaal weer goed beschermd. We kunnen zowel esthetische als functionele gebreken oplossen. Onze inzet varieert dan ook van herstel van minuscule ethische afwijkingen tot grote problemen waar sprake is van onthechting. In elke fase kunnen we wel iets betekenen: van applicatie van nieuwe coatings tot onderhoud, en indien nodig, het structureel renoveren van oude conserveringen. 

Eiffeltoren

Voor veel bedrijven is NESTcoat inmiddels een vaste relatie en wordt met enige regelmaat ingeschakeld. Via ons digitale portaal kunnen klanten vanaf de bouwlocatie via de app een project inschieten en foto’s uploaden. Wij pakken het dan direct op. Ook in dat opzicht zijn we zeer vooruitstrevend. De ambities liegen er dan ook niet om. Ons doel is om in de toekomst een bijdrage te mogen leveren aan het onderhoud van de Eiffeltoren. Daar gaan we voor. We zetten ons elke dag met veel passie in voor het behoud van de gebouwde omgeving. Daarbij hebben we uiteraard oog voor duurzaamheid en circulariteit. We denken mee met de eisen en wensen, en passen daar de verfsystemen op aan. Zo zijn we bijvoorbeeld niet gebonden aan één leverancier, zodat we altijd en overal een passende oplossing kunnen voorzien.

De kennis en expertise van NESTcoat blijft niet onopgemerkt. Zo zijn we betrokken bij de herziening van normen en richtlijnen zoals de praktijkrichtlijn ‘Poeder en natlak op verzinkte ondergronden’ van Vereniging ION en bij de NEN 5254 vanuit de NEN. Daarnaast hebben we al menig schade in binnen- en buitenland hersteld, waaronder de nieuwe Tesla-fabriek in Berlijn, een distributiecentrum van Amazon nabij Keulen en diverse projecten in Polen en België. Dat er een Nederlands bedrijf wordt ingevlogen voor dergelijk schadeherstel onderstreept ons specialisme. Eiffeltoren, here we come.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details