Platform over gevels, glas & daken
Calvet lanceert nieuwe website

Calvet lanceert nieuwe website

Met de unieke lease calculator in een oogopslag uw maandbedrag als u op zoek bent naar een bewerkingsmachine van Calvet. Door een slimme integratie met de leasemaatschappij is het bedrag altijd gebaseerd op actuele rentetarieven en inclusief installatie.

Calvet lanceerde op 15 oktober haar nieuwe website met een compleet vernieuwd ontwerp en maakt gebruik van innovatieve digitale technologie. Het hart van de nieuwe website is de extra geavanceerde en visueel sterke lease calculator, om klanten die de voorkeur hebben voor lease nog sneller van dienst te kunnen zijn als zij op zoek zijn naar een bewerkingsmachine. Na de keuze te hebben gemaakt voor welke machine men kiest ziet de klant met een muisklik meteen het basismaandbedrag voor de lease. Vervolgens wordt een offerte aangevraagd rekening houdend met klant specifieke wensen.

Thijs van der Meeren, General Manager van Calvet Nederland: “De lancering van de nieuwe website is een belangrijk onderdeel van de nieuwe koers van de organisatie waar hoogste klanttevredenheid het doel is. De lease calculator is een belangrijk aspect van de nieuwe site en bevat alle informatie die nodig is om een eerste keuze te maken. Gebruikers kunnen gemakkelijk contactinformatie vinden en direct een offerte aanvragen”.

Soms is de investering te groot om zelfstandig in een keer te betalen. Investeren via leasing is op dit moment aantrekkelijk vanwege de lage rentestand. Dus er zijn voldoende redenen om voor leasing te kiezen. De looptijd kan zelf worden gekozen in de variatie van 24 tot 72 maanden. Ook kan er een aanbetaling worden gedaan of juist worden gekozen voor een restbedrag. Calvet werkt samen met leasemaatschappij DLL. De adviseurs van Calvet kunnen naast de machines dus ook goed informeren over de lease mogelijkheden, uitgangsposities en voorwaarden. De nieuwe site kunt u raadplegen op www.calvet.nl

Over Calvet

Calvet bestaat bijna 90 jaar en levert al 50 jaar bewerkingsmachines voor aluminium, staal en pvc/kunststof. Van eenvoudige zaag- en freesmachines tot complexere cnc-bewerkingscentra: wat u ook zoekt, bij Calvet bent u aan het juiste adres. Calvet met vestigingen in België en Nederland is exclusief leverancier van enkele gerenommeerde Europese fabrikanten. Calvet streeft naar het hoogste niveau van kwaliteit en service voor haar klanten. Niet alleen bij het advies en de ondersteuning bij de aanschaf van een nieuwe bewerkingsmachine, maar zeker ook na aanschaf. Door het bieden van kwalitatief hoogwaardige machines, uitstekende after-sales en technische begeleiding ondersteunt Calvet haar klanten op een prettige, service-gerichte en eerlijke manier. De doelstelling van Calvet is door de gehele Benelux bekend te staan als dé leverancier van de beste bewerkingsmachines en de meest klantgerichte ondersteuning.

Over DLL

DLL is een internationale vendor finance organisatie met meer dan 30 miljard euro aan activa. Het bedrijf, opgericht in 1969 en het hoofdkantoor in Eindhoven, biedt op activa gebaseerde financieringsoplossingen in de sectoren agri, food, gezondheidszorg, clean technologie, bouw, transport, industrie, kantoorapparatuur en technologie. DLL werkt in meer dan 30 landen samen met fabrikanten en hun distributiepartners – van erkende distributeurs en zelfstandige dealers tot handelaren – en biedt hun financiële producten en diensten waarmee ze groei kunnen realiseren. DLL is een volle dochteronderneming van de Rabobank Groep.

 

 

 

 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details