Platform over gevels, glas & daken

C2C Silver certificaat en nieuwe dagelijkse leiding voor Innodeen

20 maart 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Recent heeft Innodeen, de nieuwe naam voor Kreunen Kunststoffen, het Cradle-to-Cradle Silver certificaat behaald voor haar DTS dorpels. SGS Search heeft de audit gedaan voor deze certificering.

Bart Eeftink, projectleider van Innodeen voor deze certificering: “ongelooflijk trots dat we in een hele korte tijd in staat zijn geweest om ons proces zodanig te stroomlijnen dat we nu dit predikaat mogen dragen”. Gert-Jan Vroege van SGS Search: “zonder twijfel een mooie prestatie van Innodeen, die aangeeft hoe zij duurzaamheid in hun doen en laten voorop hebben staan”.

Bij de C2C certificering wordt een product beoordeeld op 5 categorieën: Materiaalkeuze , hergebruik, energiegebruik in het productieproces, sociaal beleid en watergebruik in het productieproces.

Het team van Innodeen dat dit bewerkstelligd heeft staat sinds vorig jaar onder de dagelijkse leiding van Gijs Kreunen, de vierde generatie Kreunen aan het hoofd van de onderneming. Samen met de bevlogen én vertrouwde medewerkers neemt hij de verdere innovatieve en duurzame ontwikkeling van Innodeen op zich.

Innodeen is op alle vlakken innovator van kunststof producten. Samen met de klant leveren wij ‘shared solutions’: branchegericht,  slim en duurzaam. Om uitdagingen aan te pakken of processen te optimaliseren, combineert Innodeen de vakkennis van de klant met de knowhow op het gebied van kunststoffen, technieken en de toepassing ervan. Deze manier van werken heeft onder andere de gepatenteerde en nu dus C2C gecertificeerde DTS®-dorpels opgeleverd.

Innodeen

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erik Imming

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details