Platform over gevels, glas & daken
Burgers Verhuur neemt J. Holleman Hoogwerkerverhuur over

Burgers Verhuur neemt J. Holleman Hoogwerkerverhuur over

Machineverhuurbedrijf Burgers Verhuur kondigt de overname aan van branchegenoot J. Holleman Hoogwerkerverhuur. Het bedrijf J. Holleman Hoogwerkerverhuur is een bekende naam in de regio Breda voor de verhuur van hoogwerkers. Burgers Verhuur versterkt met deze overname zijn positie in West-Brabant. Het Tilburgse machineverhuurbedrijf heeft al een vestiging in Breda en levert machines op bouwprojecten in heel Nederland. Burgers Verhuur biedt een ruime machinevloot, waaronder hoogwerkers, verreikers en heftrucks. Met de overname heeft Burgers Verhuur naast een mooie uitbreiding van de klantenkring in één klap een groter machinepark en meer transportmogelijkheden, dus flink meer slagkracht. 

‘De overname van J. Holleman Hoogwerkerverhuur is een prachtige stap in de groei van ons bedrijf. Zeker na de strategiewijziging die we onlangs hebben doorgevoerd, waarbij we voortaan uitsluitend grote bouwmachines verhuren. Het assortiment en de klantenkring van J. Holleman Hoogwerkerverhuur sluiten daar perfect op aan. Met veel focus en een servicegerichte aanpak gaan we deze voortzetten en uitbouwen’, aldus Frank Burgers, oprichter en eigenaar van Burgers Verhuur.

Johan Holleman van J. Holleman Hoogwerkerverhuur over de overname: ‘Ik ben heel blij dat ik in Burgers Verhuur een gewaardeerde branchegenoot en geschikte opvolger heb gevonden, waar ik de bedrijfsactiviteiten vol vertrouwen aan overdraag. Burgers Verhuur streeft dezelfde hoge servicegraad en persoonlijke aanpak na als onze klanten gewend zijn. Ik ben er dan ook van overtuigd dat Frank Burgers met zijn team onze goede naam gaat voortzetten.’ 

De vestiging van Burgers Verhuur in Breda verhuist naar het pand van J. Holleman Hoogwerkerverhuur op Kalshoven 18, omdat daar een groot buitenterrein is voor opslag van machines. Deze vestiging dient als logistieke hub en is open op afspraak voor het afhalen en terugbrengen van machines. De machinespecialisten van Burgers Verhuur geven indien gewenst advies op locatie, vanuit het hoofdkantoor in Tilburg worden huuroplossingen geregeld en het transport gepland.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details