00:48
23-10-2015

Bundeling van krachten

Eerder dit jaar hebben Deege Coating Moerdijk, LOA Lak en LOA Special Products de krachten gebundeld. Als specialist in het behandelen van profielen, gevelelementen en industriële producten, in aluminium of senzimir verzinkt staal, behoort Deege Coating tot de grootste coatingbedrijven van de Benelux.

“Doordat we nu onderdeel uitmaken van de LOA Groep, gespecialiseerd in het kataforese lakken en poedercoaten van onderdelen voor de automotive- en truckindustrie, kunnen we optimaal gebruik maken van elkaars kennis en knowhow,” zegt Eddy Henderickx, directeur van Deege Coating. “En dankzij onze twee coatinglijnen en zeer uitgebreide en moderne opslagfaciliteiten profileren we ons meer en meer als one-stop-partner voor onze klanten. Wij verzorgen voor onze klanten voorraadbeheer, orderpicking, coating, transport en doorlevering naar andere bewerkers. Kortom, we ontzorgen onze klanten op deze manier maximaal.”

Volgens Eddy Henderickx is de gevelbouwbranche in volle ontwikkeling en spelen duurzaamheid en de ecologische voetafdruk een grotere rol. “Als één van de eerste coaters in Europa hebben we al meer dan 15 jaar geleden gekozen voor een duurzame en milieubewuste voorbewerking en afwerking van onze producten. Zo hanteren wij een chroomvrije voorbehandeling. Producten met een chroomvrije voorbehandeling scoren erg goed in de LCA-waarde en hebben als bijkomend voordeel dat het recyclen van aluminiumproducten een stuk eenvoudiger, goedkoper en dus interessanter is. Als onderdeel van ons kwaliteitsbeleid voert Deege Coating Moerdijk het Qualicoat-certificaat (inclusief Seaside), het AluEco-label en het EN-1090 certificaat,” besluit Eddy Henderickx.

 

Tekst: Roel van Gils  Beeld: Deege Coating Moerdijk

 

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Gevelbouw partners