Platform over gevels, glas & daken
Building Wrap: duurzame gevelfolies om een gebouw te restylen

Building Wrap: duurzame gevelfolies om een gebouw te restylen

Raamfolies, gevelfolies en kozijnfolies, de mogelijkheden en toepassingen van folies voor gebouwen zijn eindeloos. Het is maar net waar je het voor in wilt zetten. Zo kun je met folie een gebouw mooier, veiliger, duurzamer, comfortabeler of milieuvriendelijker maker. Wat het doel ook is, de firma Building Wrap is gespecialiseerd in het upgraden van gebouwen en doen dat met behulp van de meest duurzame folies.

“Onze specialisten hebben de juiste kennis en skills om optimaal te assisteren in het upgrade-proces,” zegt Fred Kok, eigenaar van Building Wrap. Ruim dertig jaar geleden begon hij zijn Allround Sign-bedrijf Reclame & Design en neemt al die opgedane kennis en ervaring met folies mee in de toepassingen van folies in vastgoed. Building Wrap is, op het gebied van folies, 3M Premium Dealer voor Nederland.

Building Wrap

Deze gevel schreeuwt om een upgrade!

Upgraden gevel

Building Wrap biedt diverse hoogwaardige, duurzame gevelfolies aan om een gebouw te restylen. “Vooral bij renovatieprojecten kunnen we de bestaande gevelpanelen van een gevelfolie voorzien, of de kozijnen van een kozijnfolie, waarmee het gebouw eenvoudig en snel een totaal andere uitstraling krijgt. Zónder dat de gevelpanelen vervangen hoeven te worden. Doordat de folie ook nog eens nagenoeg onderhoudsvrij is, verdient de investering zich in enkele jaren terug.” Kok toont een foto van een gebouw in Scheveningen dat hoognodig aan een upgrade toe is: “Een perfect voorbeeld waar wij met gevel- en kozijnfolie hét verschil kunnen maken,” zegt hij. “Doordat de folies verkrijgbaar zijn in diverse kleuren en patronen kunnen we elke gewenste esthestische uitstraling realiseren. Mijn handen jeuken als ik zoiets zie!” Kok gaat meteen aan de slag om een impressie te maken van hoe het kan worden, maar voegt er nog wel even aan toe: “Met een goede kozijnfolie en aangebracht door onze gecertificeerde mensen, ben je voor 15 jaar klaar. Je bereikt snel het gewenste resultaat, hebt minder onderhoud en op basis van duurzaamheid ben je ook nog goedkoper.”

Building Wrap

Fred Kok van Building Wrap laat zien hoe hij dit zou restylen met duurzame gevelfolie

Beter binnenklimaat

Maar Building Wrap houdt zich niet alleen bezig met de buitenkant, want ook het realiseren van een beter binnenklimaat behoort tot de mogelijkheden. Kok licht toe: “Onze zonwerende raamfolies kunnen een oplossing bieden om warmte te weren met behoud van lichtdoorlating. Vooral bij gebouwen waar de warmte buiten gehouden moet worden, zoals bij zorgcentra, kantoren of scholen, wordt de zonwerende raamfolie steeds vaker toegepast. Goed voor het binnenklimaat, gunstig voor het energieverbruik van airco’s.” Dat geldt ook voor de isolerende raamfolies, die gebouwen koeler houden in de zomer en warmer in de winter, waardoor er ook op energiekosten bespaard wordt. “Voor de gemeente Amsterdam zijn we op diverse locaties bezig de gebouwen te voorzien van zonwerende raamfolie om zo een beter werkklimaat te realiseren. Vooral daar waar er sprake is van veel warmteoverlast, zoals op de derde etage van een gebouw aan het Bos en Lommerplein, waar het callcenter van de gemeente Amsterdam is gevestigd. Dankzij onze zonwerende raamfolie is het binnen een stuk comfortabeler en beter werkbaar.” Building Wrap denkt mee, levert maatwerk, biedt de hoogste kwaliteit én de service en garantie die daarbij hoort.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details