Platform over gevels, glas & daken
BouwBeurs 2019 | Tijd om de krachten te bundelen

BouwBeurs 2019 | Tijd om de krachten te bundelen

De markt is booming. Dat ervaren we elke dag. Maar ook de dynamiek in de sector verandert. Behalve de praktische problemen van de dag, krijg je ook krijg je steeds meer te maken met een groot aantal maatschappelijke vraagstukken.

Complexe ontwikkelingen
Zo heb je te maken met een tekort aan vakmensen waardoor je niet weet of je op tijd kunt opleveren. Aan de andere kant krijg je steeds vaker te maken met complexe ontwikkelingen zoals duurzaam of circulair bouwen, transformatie van gebouwen en digitalisering van het bouwproces. Vraagstukken die je alleen samen kunt oplossen.

BouwBeurs draait in 2019 helemaal rond deze ontwikkelingen. Thema’s als energietransitie, renovatie/transformatie, gezonde gebouwen en personeel en veiligheid krijgen een eigen podium. Dat kan op verschillende manieren, maar overal gaat het om zelf zien, doen en ervaren.

Ook exposanten bundelen de krachten
Meer dan ooit presenteren producenten samen de nieuwste ontwikkelingen. Zo is er het interactieve Tegelplein. In een eigen stand tonen zij afzonderlijk hun assortiment. Terwijl zij samen op het plein nieuwe technieken tonen, onafhankelijk informatie geven en een wedstrijd tegel snijden organiseren.

De branche hang- en sluitwerk heeft opnieuw een gezamenlijk paviljoen in hal 7. Het Houtpaviljoen kent al weer zijn 3eeditie en helemaal nieuw is het Glasplein. Op dit netwerkplein, met een klimwand van glas,  staan diverse partijen die productpresentaties en workshops geven.

BouwBeurs, daar bouw je beter van
Reserveer één dag en kom in de week van 4 – 8 februari naar Utrecht. Lezers van Gevelbouw kunnen hier direct hun gratis toegangskaart aanvragen.

Meld je via www.bouwbeurslive.nl voor gratis toegang.

Of meld je aan op www.bouwbeurslive.nl met code 10000999 voor gratis toegang.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details