Platform over gevels, glas & daken
Bestaande  gebouwen moderniseren

Bestaande gebouwen moderniseren

Bij een geslaagde modernisering is het zaak, het bestaande en het nieuwe harmonisch te combineren. heroal raam- en deursystemen maken gebouwen technisch en energetisch weer up-to-date.

De redenen voor een modernisering lopen zeer uiteen: het kan de wens naar extra warmte-isolatie of inbraakpreventie zijn, een verbouwing voor barrièrevrij wonen of de optische verandering van het gebouw door vormgevende elementen of een aanbouw. Door het grote aantal raam- en deursystemen en de praktisch onbeperkte vormgevingsmogelijkheden biedt heroal oplossingen die zijn afgestemd op alle bestaande gebouwen tot aan gebouwen onder monumentenzorg. Het grote voordeel van heroal systemen schuilt daarbij in de hoge kwaliteit en de onderlinge compatibiliteit van de systemen. Daardoor kan men de producten achteraf snel en eenvoudig monteren, passen deze optimaal in de bestaande gebouwschil en bestaat de optie om deze te combineren met moderne technologieën, zoals Smart Home.

Energie-efficiëntie

Door modulair opgebouwde profielsystemen voor ramen, deuren en gevels kunnen U-waardes voor alle eisen gerealiseerd worden, zelfs voor passiefhuizen. Zo kan men bij de modernisering van een bestaand pand besparen op de energiekosten en tegelijkertijd het wooncomfort verhogen.

Dankzij de uitermate weerbestendige heroal hwr-poedercoating blijven heroal systemen jarenlang kleurecht en gaan ze bijzonder lang mee.

 

Veiligheid

Aangezien inbraakwering op de begane grond in Nederland verplicht is, speelt het veiligheidsaspect ook bij moderniseringsmaatregelen een grote rol. heroal raam-, schuif- en deursystemen zijn gecertificeerd door SKG-IKOB en gaan met een weerstandsklasse tot SKG3* zelfs een stuk verder dan de wettelijke eisen voor veiligheid en inbraakwering.

Barrièrevrijheid

Om barrièrevrije toegangszones volgens de normen te realiseren, biedt heroal deur- en raamsystemen met nul-barrière aan. Het integreerbare drainagesysteem heroal DS beschermt tegelijkertijd tegen vochtschade in de ruimte door het oppervlaktewater zonder ophopingen af te voeren.

Het drainagesysteem heroal DS is een geïntegreerd, lineair oppervlakte-ontwateringssysteem waarmee barrièrevrije drempels volgens de normen gerealiseerd kunnen worden.

 

Profielen buigen en afkanten

Juist bij gebouwen die onder monumentenzorg vallen, of in oudere gebouwen, zijn rondboogvensters een vormgevend element. Exclusief in de branche biedt heroal zijn klanten een eigen service voor het buigen en afkanten van profielen met ultramoderne techniek aan. Daarmee hebben verwerkers van heroal het bijzondere voordeel dat ze constructieve en esthetische wensen van architecten en opdrachtgevers snel en in een uitstekende kwaliteit kunnen omzetten.

Lange levensduur en oppervlaktecoating

Wie voor modernisering kiest, wil oplossingen hebben die lang meegaan. Het materiaal aluminium alsmede de door heroal ontwikkelde methode om composieten te maken zorgen zorgen voor een bijzonder lange levensduur, meer stabiliteit en een betere statica. De uitermate weerbestendige heroal hwr-poedercoating blijft ook bij extreme weersomstandigheden jarenlang kleurecht en kan dankzij ontelbare kleurvarianten worden aangepast aan de gebouwschil.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details