Platform over gevels, glas & daken
BAU München | Geef vorm aan de toekomst met heroal systemen

BAU München | Geef vorm aan de toekomst met heroal systemen

Als holistische systeembouwer voor de gebouwschil presenteert heroal op de BAU 2019 systeemoplossingen voor verwerkende bedrijven, ontwerpers, architecten en eindgebruikers, die reeds vandaag aan morgen denken. Daarom draait bij heroal op de BAU alles om het motto ‘GEWOONWEG. BETER. TOEKOMST’

heroal_Architektenhaus_Le Corbusier_Haustür_Milieu innen kopiërenDankzij het exclusieve partnerschap met Les Couleurs® Le Corbusier biedt heroal het hoogwaardige kleurenspectrum ook voor ramen, vliesgevels, rolluiken, roldeuren en zonwering.

Terwijl de voorbereidingen op volle toeren lopen, stijgt het genoegen over de nieuwe innovatieve producten, die op de BAU voor de eerste keer openbaar getoond worden.

Een thema dat op de beursstand van heroal centraal staat, is brandveiligheid. Om het aanbod op dit gebied uit te breiden, heeft heroal een nieuw brandveiligheidssysteem ontwikkeld, dat zich vooral onderscheidt door zijn modulaire opbouw en de tijdsbesparing bij het verwerken.

Een van de highlights van de sector vliesgevelsystemen is een innovatieve oplossing, die een baanbrekende interpretatie biedt voor smalle aanzichtbreedtes. Bovendien worden nieuw ontwikkelde toepassingselementen en oplossingen voor de optimale integratie van heroal zonweringssystemen gepresenteerd.

Ook op het gebied van isolatiekastsystemen is er nieuws: met heroal IB Unique is een systeem ontwikkeld, dat dankzij de Super-Z-vouwmontagetechnologie maar weinig plaats vraagt bij de opslag en snel en gemakkelijk kan worden verwerkt. Door een modulaire opbouw is het systeem toepasbaar in de meest uiteenlopende situaties en bereikt het in combinatie met andere systemen van heroal op een flexibele manier de gewenste isolatiewaarden, zelfs voor de standaard voor passiefhuizen.

Beleef de buitengewone kwaliteit, de onbegrensde flexibiliteit en het kleureneffect op de stand van heroal. Met de exclusieve kleuren van Les Couleurs® Le Corbusier en de innovatieve oppervlakteveredeling van heroal SD voor een bijzondere oppervlakteoptiek zoals hout of beton, biedt heroal een echte individualisering tot zelfs één enkel stuk, en daarmee een unieke service voor deze branche.

Laat u zich op de beurs adviseren over het grote aanbod voor architecten, ontwerpers en verwerkende bedrijven, over de gehele waardeketen. Naast digitale dienstverlening met het zwaartepunt op het thema BIM worden de oplossingen in al hun verscheidenheid gepresenteerd – standaard of speciaal.

We verheugen ons op uw bezoek op de BAU 2019 aan onze stand 310 in hal B1 en hopen dat we u onze hoogwaardige nieuwe producten ter plaatse mogen laten zien.    

Tekst en beeld: Heroal
Uitgelichte afbeelding: 
heroal biedt voor het eerst een voordeur met vulling aan – met het deursysteem heroal D 72 en met de hoogwaardige kleurschakeringen van Les Couleurs® Le Corbusier.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details