Platform over gevels, glas & daken

Avis Professional lanceert assortimentsvernieuwing in nieuwe huisstijl

PearlPaint Group presenteert met trots het vernieuwde Avis. Avis Professional biedt een uitgebreid assortiment aan professionele verfproducten. Het verfmerk Avis is meer dan 300 jaar oud maar bewijst met het nieuwe assortiment in een frisse eigentijdse huisstijl springlevend te zijn.

Hoe het begon 

Avis is het oudste nog bestaande verfmerk van Nederland. Het in 1701 (!) opgerichte merk is vernoemd naar de familie Avis uit de Zaanstreek. Veel verfmerken vonden hun oorsprong in de Zaanstreek maar Avis is één van de weinigen die nog bestaat, door mee te gaan met de vraag van de markt en voorop te lopen op het gebied van kennis in het vakgebied. Niet voor niets is de slogan al sinds lange tijd: Voor professionals, door professionals. Sinds 2005 is Avis Professional onderdeel van PearlPaint Group. En de traditie van ontwikkeling en vernieuwing wordt door PearlPaint Group voortgezet. 

Fundament voor al het schilderwerk 

Avis levert het fundament voor al het schilderwerk, zowel voor de professionele schilder als de serieuze doe-het-zelver die kwaliteit zoekt. De groeiende vraag naar specialistische producten is het uitgangspunt geweest bij het herzien van het assortiment. Of het nu om moeilijke ondergronden gaat, het oplossen van problemen zoals bestaande verflagen verwijderen, een siliconenbesmetting of het reinigen van een sterk vervuilde ondergrond: Avis heeft een passend product.

Het assortiment

Het vernieuwde assortiment kent 7 productgroepen:

  • Transparante afwerking – een serie transparante lakken voor binnen en buiten met specifieke eigenschappen die een lange levensduur van het werk garanderen.
  • Grondverf en Primers – de basis van al het schilderwerk vanwege de beschermende eigenschappen en de uitstekende hechting op verschillende ondergronden.
  • Spuitbussen – snel resultaat met minimale inspanning. Een breed assortiment met onder andere dekkende en transparante spuitlakken, roestomvormers en markeringsverf.
  • Muurverf en fixeergrond – strakke wanden met een matte uitstraling. Met eigenschappen als schimmelwering of goed te reinigen. En voor de echt moeilijke en vervuilde wanden is er de Muurverf Renovatie.
  • Reinigen en ontvetten – grondige reiniging van oppervlakken. Zoals het verwijderen van oude verflagen, verwijderen van siliconenbesmetting op het werk of het ontvetten van de ondergrond.
  • Additieven – toevoegingen aan verf met bijzondere eigenschappen. Zelf op kleur mengen van verf met de Colorex mengkleuren, het verwijderen van een siliconenbesmetting in de verfpot of de vloeiing van watergedragen verf langer behouden met de drogingsvertrager.
  • Verfspecials – een verzameling specialistische producten voor specifieke toepassingen. Denk hierbij aan schoolbordverf, metaaleffectverf, wegenverf, aluminiumlakken, radiatorlakken en fluoriserende verven.
  • Met deze verzameling specialistische verfproducten voor bijna elke ondergrond maakt elke schilder met Avis het verschil!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details