Platform over gevels, glas & daken
‘Always get the job done’

‘Always get the job done’

Onder het motto ‘always get the job done’ ziet Profimax de toekomst zonnig tegemoet. Daar waar veel bedrijven kampen met een tekort aan personeel, weet het personeel-bemiddelingsbedrijf dankzij een groot geografisch zoekgebied altijd wel geschikt en gekwalificeerd personeel aan zich te binden. Op de BouwBeurs 2019 zetten ze de unieke dienstverlening met een sterke focus op de dak- en geveltechniek nog eens extra in het zonnetje.

Profimax-Productiewerk elementen bouw in Tiel kopiërenOnderhoud glaspanelen kantoor Ctac  ’s-Hertogenbosch.

Profimax is intussen alweer vijf jaar actief in de markt. “De hoogste tijd om een nieuwe huisstijl en website aan te laten meten,” meent directeur Henri Lensen. En zo geschiede. “Op de BouwBeurs 2019 presenteren we ons nieuwe gezicht. Met een nieuw logo en een nieuwe slogan ‘always get the job done’ zijn we klaar voor de komende vijf jaar. De slogan geeft kernachtig weer waar wij als bedrijf voor staan. Met ruim veertig recruiters in Engeland, Letland, Litouwen, Polen en Oekraïne beschikken we over een groot geografisch zoekgebied waardoor wij er altijd in slagen de juiste kandidaten te vinden. Onze groei heeft er mede toe geleid dat we zijn verhuisd naar een groter kantoorgebouw aan de Grote Elst in Rosmalen. Tevens hebben we een nieuw kantoor geopend in Schiedem om de sterke groeiregio Rotterdam beter te kunnen bedienen. Met een goed geoutilleerd team van enthousiaste medewerkers zijn we klaar om in 2019 wederom een mooie stabiele groei te noteren.”

Nieuwe en vertrouwde technieken

Begin november heeft Profimax voor het tweede opeenvolgende jaar de FD Gazelle 2018 ontvangen als één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het bedrijf is al jaren NEN – 4400-1 / SNA gecertificeerd en is tevens een Erkend leerbedrijf. Voor 2019 zal de focus volgens Lensen nog meer komen te liggen op de dak- en geveltechniek. Lensen: “Daarbij gaan we nieuwe markten aanboren in gevelbekledingen, cassettebeplatingen, composiet panelen, enz. We omarmen nieuwe technieken en zijn in staat daar gekwalificeerd personeel tegenover te stellen. Maar ook de traditionele kant van de bouw verliezen we niet uit het oog. Ook voor gemetselde gevels leveren we geschikt personeel.”

Profimax laat op de BouwBeurs 2019 in Utrecht nadrukkelijk zijn gezicht zien. “We staan met onze stand op het glasplein, te midden van onze klanten. Personeel-bemiddelingsbedrijven zoals Profimax zie je niet zo snel op een bouwbeurs, terwijl daar juist veel potentiële klanten en toekomstig medewerkers komen. Met onze aanwezigheid op de BouwBeurs verstevigen wij onze naamsbekendheid, zijn we zichtbaar, vindbaar en wordt het persoonlijk. Kom langs op onze stand 10.A047 in hal 10 tijdens de BouwBeurs 2019 van 4 tot en met 8 februari.”    

Tekst: Roel van Gils    Beeld: Profimax
Uitgelichte afbeelding: 
Montage cassettebeplating en beglazen nieuwbouw Appel in Den Bosch.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details