Platform over gevels, glas & daken
Always get the job done

Always get the job done

De bouw heeft het hoogste aandeel moeilijk vervulbare vacatures. Bij 58 procent van de aangeboden banen lukt het niet goed om personeel te vinden. Naar verwachting wordt de krapte op de arbeidsmarkt in 2020 nog groter. Als bemiddelingsbureau in personeel voor de dak- en geveltechniek weet Profimax wél de juiste mensen aan zich te binden én op te leiden.

Onze mensen leren voortdurend bij en zijn dus steeds breder inzetbaar.

 

Profimax levert uitsluitend geschoolde en gecertificeerde vakmensen en steekt veel energie in eventuele bijscholing. “We laten Europese werknemers met een technische achtergrond, maar met te weinig praktijkervaring op een specifiek gebied op de werkplek bijscholen,” zegt Ernst Heuperman, technical consultant bij Profimax. “Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van kozijnen, vliesgevels, gevelbeplating en PV-panelen. Op die manier kunnen we opdrachtgevers sneller en blijvend helpen aan de juiste kennis op de werkplek.”

Scholing

Ook het bijscholen van bestaande medewerkers ziet Profimax als een belangrijk en vaak onderschat thema. Heuperman: “Goede opleiding levert zowel tevreden medewerkers als klanten op.   

Goede opleiding levert zowel tevreden medewerkers als klanten op.

 

De bouw staat immers nooit stil. Altijd zijn er nieuwe technieken en manieren van werken. Onze mensen leren voortdurend bij en zijn dus steeds breder inzetbaar. Daarnaast bieden we al onze medewerkers opleidingen aan op het gebied van veiligheid. Onze medewerkers beheersen hun vak en houden van wat ze doen. Ze zijn vrijwel allemaal in bezit van VCA, DVP, IPAF en rigger-certificaten. Met ruim twintig jaar ervaring is het inzetten van de juiste professionals op de werk- of bouwplaats ons vak. We voorzien steeds meer opdrachtgevers in ruwbouw, afbouw en solar van de benodigde vakmensen, want weten altijd wel de juiste kandidaten te vinden. Vanzelfsprekend bieden we onze buitenlandse medewerkers een geschikte accommodatie aan waar ze in ook in hun vrije tijd prettig kunnen verblijven.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details