Platform over gevels, glas & daken
Nieuws

Always get the job done

De bouw heeft het hoogste aandeel moeilijk vervulbare vacatures. Bij 58 procent van de aangeboden banen lukt het niet goed om personeel te vinden. Naar verwachting wordt de krapte op de arbeidsmarkt in 2020 nog groter. Als bemiddelingsbureau in personeel voor de dak- en geveltechniek weet Profimax wél de juiste mensen aan zich te binden […]

29 november 2019 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

De bouw heeft het hoogste aandeel moeilijk vervulbare vacatures. Bij 58 procent van de aangeboden banen lukt het niet goed om personeel te vinden. Naar verwachting wordt de krapte op de arbeidsmarkt in 2020 nog groter. Als bemiddelingsbureau in personeel voor de dak- en geveltechniek weet Profimax wél de juiste mensen aan zich te binden én op te leiden.

Onze mensen leren voortdurend bij en zijn dus steeds breder inzetbaar.

 

Profimax levert uitsluitend geschoolde en gecertificeerde vakmensen en steekt veel energie in eventuele bijscholing. “We laten Europese werknemers met een technische achtergrond, maar met te weinig praktijkervaring op een specifiek gebied op de werkplek bijscholen,” zegt Ernst Heuperman, technical consultant bij Profimax. “Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van kozijnen, vliesgevels, gevelbeplating en PV-panelen. Op die manier kunnen we opdrachtgevers sneller en blijvend helpen aan de juiste kennis op de werkplek.”

Scholing

Ook het bijscholen van bestaande medewerkers ziet Profimax als een belangrijk en vaak onderschat thema. Heuperman: “Goede opleiding levert zowel tevreden medewerkers als klanten op.   

Goede opleiding levert zowel tevreden medewerkers als klanten op.

 

De bouw staat immers nooit stil. Altijd zijn er nieuwe technieken en manieren van werken. Onze mensen leren voortdurend bij en zijn dus steeds breder inzetbaar. Daarnaast bieden we al onze medewerkers opleidingen aan op het gebied van veiligheid. Onze medewerkers beheersen hun vak en houden van wat ze doen. Ze zijn vrijwel allemaal in bezit van VCA, DVP, IPAF en rigger-certificaten. Met ruim twintig jaar ervaring is het inzetten van de juiste professionals op de werk- of bouwplaats ons vak. We voorzien steeds meer opdrachtgevers in ruwbouw, afbouw en solar van de benodigde vakmensen, want weten altijd wel de juiste kandidaten te vinden. Vanzelfsprekend bieden we onze buitenlandse medewerkers een geschikte accommodatie aan waar ze in ook in hun vrije tijd prettig kunnen verblijven.” 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details