Platform over gevels, glas & daken
Allround producent van aluminium gevelsystemen
Een grote diversiteit aan producten komt uit de productiefaciliteit in Deurne.

Allround producent van aluminium gevelsystemen

Een gesprek met een van de oprichters Danny Mollemans over de gestage groei van het familiebedrijf uit Deurne, het uiterst geavanceerde machinepark en de gemotiveerde medewerkers.

Het nog jonge productiebedrijf Modeko Gevelbouw heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een allround producent van aluminium gevelsystemen voor veel gerenommeerde gevelbouwers.

Modeko Gevelbouw is opgericht in 2016. “We zijn sindsdien uitgegroeid tot een volwaardig productiebedrijf met nu al meer dan twintig medewerkers op de loonlijst,” zegt Mollemans met gepaste trots. “Het zijn stuk voor stuk vaklieden die instaan voor onze hoge kwaliteit. Want dat is één van onze kernwaarden; het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten. Met andere woorden, we maken vakwerk en leveren op tijd. Dat maakt dat onze klanten ook steeds opnieuw nieuwe orders ‘inschieten’.” Inschieten, inderdaad, want Modeko Gevelbouw beschikt over het meest moderne materieel. “We zijn ingericht met machines van elumatec en de aansturing verloopt via elusoft op basis van LogiKal. De bestanden van onze opdrachtgevers sturen in feite ons machinepark aan.”

Modeko is niet gebonden aan één systeem en verwerkt dagelijks profielen van Kawneer, Reynaers, Hueck, Schüco en Aluprof op de machines.

Een grote diversiteit aan producten komt uit de productiefaciliteit in Deurne. “We maken ramen, deuren en vliesgevels, allemaal in aluminium en van de bekende systeemhuizen,” legt Mollemans uit. “We zijn niet gebonden aan één systeem en verwerken dagelijks profielen van Kawneer, Reynaers, Hueck, Schüco en Aluprof op onze machines. Ook voor complexe vormen zijn opdrachtgevers bij ons aan het juiste adres. We denken graag mee in het zoeken naar een oplossing voor een complexe gevelconstructie.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details