Platform over gevels, glas & daken
Al bijna 15 jaar hét personeelsloket voor de gevelbranche
Projectoverleg tussen monteur en projectbegeleider van Gevelpersoneel.nl.

Al bijna 15 jaar hét personeelsloket voor de gevelbranche

In diverse sectoren is de behoefte aan technische medewerkers sterk groeiende. Ook in de gevelbouw. Als onderdeel van Ergon Jobs geeft Gevelpersoneel.nl zoekende opdrachtgevers een passend antwoord op de vraag naar gekwalificeerde productie- en montagemedewerkers binnen de branche. Tijdens zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten en voor alle typen gevels en constructies. In Nederland én daarbuiten.

De monteurs van Gevelpersoneel.nl plaatsen gevelpanelen op een project in Amsterdam.

Enthousiaste vakmensen bemiddelen naar een uitdagende job in de gevelbouw: het is al sinds 2008 het specialisme van Gevelpersoneel.nl. “Met een team van circa twintig ervaren recruiters voorzien we onze opdrachtgevers van kundig personeel”, zegt commercieel directeur Roel Jansen namens het Nijmeegse uitzendbureau. “Tijdelijk of op een meer structurele basis. En voor zowel kleine als grotere klussen.”

Maatwerk

Het bieden van maatwerk staat bij Gevelpersoneel.nl nadrukkelijk centraal. “Voor ons maakt het niets uit wáár het project wordt uitgevoerd” zegt Jansen. “We zijn op elke projectlocatie van waarde en gaan altijd voor de perfecte match. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise weten we wat onze klanten verwachten. Tegelijk kennen we de kwaliteiten en vaardigheden van onze uitzendkrachten. Die zaken brengen we samen in een dienstverband. Daarnaast regelen we de accommodatie, het vervoer, alle benodigde certificaten en basisgereedschappen. Kortom, rondom de personele invulling nemen we onze partners alle zorgen uit handen.”

Breed actief

Gevelpersoneel.nl levert montage- en productiepersoneel in de volle breedte. Voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Op de bouwplaats, maar net zo goed aan de assemblagelijn in de fabriek. En ook het type gevel of constructie vormt geen beletsel om de klant op maat te servicen. “Onze mensen kunnen voor alle typen gevels en constructies worden ingezet”, benadrukt Jansen de veelzijdigheid van het bureau. Kunststof en aluminium kozijnen, dak- en gevelbeplating, vliesgevels, glas of metaal: ongeacht het karakter van de klus is een flexibele arbeidsoplossing met Gevelpersoneel.nl altijd dichtbij. En dat tegen zeer aantrekkelijke tarieven. “Ook daarmee maken we het verschil”, sluit Jansen af.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details