Platform over gevels, glas & daken
AGC introduceert nieuwe coatings

AGC introduceert nieuwe coatings

Stopray Vision-52, Stopray Vision-52T, Stopray Vision-62 en Stopray Vision-62T

Glazen gevels die een groot oppervlak beslaan, vereisen geavanceerd glas, dat zoveel mogelijk daglicht in het gebouw laat en tegelijkertijd ook de impact op het binnenklimaat zo beperkt mogelijk houdt. De zonwerende beglazingen Stopray Vision-52 en Stopray Vision-62, evenals de hardbare versies Stopray Vision-52T en Stopray Vision-62T, zijn nieuwe AGC-producten, die zijn uitgerust met een verbeterde technologie.

Ze zijn zeer selectief, dankzij hun dubbele zilveren coating, waardoor ze voortreffelijke bescherming bieden tegen warmte en zonlicht, dankzij een zontoetredingsfactor van 33% (Stopray Vision-62) en 27% (Stopray Vision-52). Ook laten ze respectievelijk 62% en 52% zichtbaar licht door, waarmee ze op een effectieve manier het daglicht benutten om het hele jaar te zorgen voor ruimten die baden in het licht. Met een isolatiewaarde (Ug) van slechts 1,0 W/(m2K) biedt deze beglazing een uitstekende bescherming tegen lage temperaturen, wat verwarmingskosten verlaagt en daarmee ook het milieu ontziet.

De hardbare versies kunnen worden gebogen en behalen nog hogere waarden dankzij de toepassing van zeefdruk en andere technieken. Het grootste voordeel voor toepassingen in hoogwaardige architectuur is echter dat de producten eenvoudig naast elkaar in dezelfde gevel kunnen worden geplaatst, bijvoorbeeld in een combinatie van vlak en gebogen glas. Dit is mogelijk doordat ze hetzelfde kleurneutrale uiterlijk en dezelfde kleurstabiliteit hebben, ook vanuit een hoek bekeken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details