Platform over gevels, glas & daken
2022. Viering van het Internationaal Jaar van het Glas van de VN

2022. Viering van het Internationaal Jaar van het Glas van de VN

De Verenigde Naties hebben 2022 uitgeroepen tot Internationaal Jaar van het Glas – en AGC wil van deze gelegenheid gebruikmaken om de rol van glas en de vele voordelen voor de samenleving te vieren door onze interne en externe belanghebbenden mee te nemen op een geanimeerde reis rond het thema “Glas geeft vorm aan een mooiere toekomst”.

De glazen bijenkorf

Het belangrijkste visuele onderdeel van deze glazen reis is een glazen gebouw, waarvan de vorm geïnspireerd is op een bijenkorf. Bijen zijn een essentieel onderdeel van ons ecosysteem en van onze toekomst. Een bijenkorf is een stevige, duurzame en inspirerende constructie – en binnen de bijenkorf zijn alle vaardigheden en talenten van de kolonie met elkaar en met de wereld om haar heen verbonden, en vormen zo een intelligente microstad die haar omgeving respecteert.

De magie van dit wonderbaarlijke materiaal ontdekken

In de loop van 2022 rolt AGC verschillende initiatieven uit voor de externe belanghebbenden van de organisatie om zo de magische aspecten van glas te laten ontdekken en er meer over te weten te laten komen. Zo organiseert AGC klantevenementen, lokale happenings, feestelijkheden op onze productielocaties en een videocampagne op sociale media, getiteld “It’s a kind of Magic”.

Verbonden in passie voor glas

Bij AGC hebben de mensen een passie voor glas, een edel en duurzaam materiaal. De medewerkers delen deze passie elke dag met iedereen die, net als AGC, ziet dat de toekomst van glas inderdaad rooskleurig is. Via de campagne, met korte video’s met het personeel in de hoofdrol, krijgt u de kans om gepassioneerde AGC-medewerkers te ontmoeten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details