Platform over gevels, glas & daken
​Ongelooflijk slank. Ongelofelijk sterk. Oneindig combineerbaar

​Ongelooflijk slank. Ongelofelijk sterk. Oneindig combineerbaar

Ongelooflijk slank. Ongelofelijk sterk. Oneindig combineerbaar. Het typeert volgens HUECK het nieuwe vliesgevelsysteem Trigon FS. Onder het motto ‘Beklim elke top met HUECK!’ nodigde het systeemhuis uit Lüdenscheid gevelbouwers uit om kennis te maken met de nieuwe, innovatieve geveloplossing. De HUECK Climbing Tour 2020 heeft begin dit jaar al een aantal Europese steden aangedaan en zal in verband met de coronaperikelen in Nederland uitgesteld worden naar later dit jaar.

fs-040_pf-ri_plus-kopieren

De veelzijdigheid van de nieuwe HUECK-gevel maakt indruk.

 

Tijdens de eerste edities van de HUECK Climbing Tour 2020 kon het Lüdenscheidse aluminium systeemhuis rekenen op veel positieve reacties. “Met ons nieuwe vliesgevelsysteem Trigon FS en het brede scala aan toepassingen, kregen we onverwacht veel goedkeuring van onze klanten,” zegt HUECK-directeur Thomas Polonyi. Ook zijn collega en productmanager Christian Wedi kan dat beamen en vult aan: “Onze klanten zijn niet alleen enthousiast over de bijzonder smalle aanzichten en de ingenieuze en eenvoudige uitbreiding van het draagvermogen met HUECK Boost-technologie. Ze waarderen ook de buitengewone flexibiliteit en veelzijdigheid van het vliesgevelsysteem. Bovendien prijzen onze klanten de probleemloze combinatie van de nieuwe gevelkit met de volledige HUECK-productfamilie met HUECK Connect-technologie.”

Uniformiteit in systemen

De veelzijdigheid van de nieuwe HUECK-gevel maakte ook indruk op Olaf Wagner van Wagner Metallbau GmbH: “Vooral de uniformiteit van de verschillende HUECK-systemen en het samenspel daartussen spreekt me enorm aan,” zegt de directeur van de gevelbouwer uit Meldorf bij de tourstop in Hamburg. “De uniformiteit in profieldiepten van de 40-, 50- en 60-productserie helpt ons om ons assortiment klein te houden en economisch te werken. Ook heel prettig is dat alle details van Trigon FS breed beschikbaar zijn en dat alle berekeningen in LogiCal mogelijk zijn.”

fs-050_pf-ri_plus_mit_hueck_lambda_ws_075-kopieren

De marktintroductie van de innovatieve HUECK Trigon FS is volledig gebaseerd op het motto: Ongelooflijk slank. Ongelofelijk sterk. Oneindig combineerbaar.

 


De moeiteloze verwerking overtuigde ook Michael Bergmann van Glas + Metallbau Kahrmann GmbH uit Norderstedt. De gevelbouwer verwerkt sinds 2012 op grote schaal het vorige model van de nieuwe vliesgevel. Het was daarom spannend om te zien welke verdere ontwikkelingen het nieuwe systeem zou kunnen bieden. Het fascinerende van de nieuwe gevel voor Michael Bergmann is dat de verschillende gevelbreedtes van 40, 50 en 60 mm gecombineerd kunnen worden. “Met het systeem kan een zeer slanke gevel met relatief grote glasgewichten worden gerealiseerd. Daar worden architecten weer blij van.”

De marktintroductie van de innovatieve HUECK Trigon FS is volledig gebaseerd op het motto: Ongelooflijk slank. Ongelofelijk sterk. Oneindig combineerbaar. “Het zijn juist die kenmerken van het nieuwe vliesgevelsysteem die bezoekers aan onze HUECK Climbing Tour 2020 weten te waarderen. We hebben dan ook al onze ervaring en veel ontwikkelingswerk in de nieuwe gevel gestopt, besluit Polonyi. “We verwachten dat het nieuwe Trigon FS-vliesgevelsysteem net zo succesvol zal zijn als onze HUECK Lambda WS / DS raam- en deuroplossingen.”

Meer info via: http://www.our-facade.com/en.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details