VMRG verzorgt presentatie op SURFACE Campus

Op donderdag 15 november van 11.30 tot 12.00 uur verzorgen Stingo Huurdeman (VMRG) en Dirk Huibers (Octo) een presentatie over Façade Service Application (FaSA).

Deze presentatie vindt plaats in conferentieruimte B op de SURFACE Campus in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Producten en diensten op het gebied van vastgoed(onderhoud) kunnen met FaSA geautomatiseerd gemeten en gemonitord worden. Deze applicatie innoveert de fysieke vastgoedmarkt door inzet van digitale middelen als sensoren, drones en kunstmatige intelligentie. Als onderdeel van FaSA wordt onderzocht of er een sensor voor esthetische prestaties kan worden ontwikkeld. 

SURFACE Campus is onderdeel van de Week van de Oppervlaktetechnologie (WOT) en is het grootste specialistische vakevent voor oppervlaktetechnieken van materialen in de Benelux. Het event staat bekend om haar inspirerende exposities, innovaties en uitgebreide kennisprogramma. De komende editie vindt plaats van 13 t/m 15 november in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.