Kerrafront Modern Wood

Het perfecte gevelpaneel heeft Nederland bereikt. Met Kerrafront Modern Wood heb je een alternatief voor de tijdrovende traditionele afwerkingsmaterialen. Dit gevelpaneel is de geschikte bekleding voor renovatie- of nieuwbouw projecten waar het onderhouds-, montagegemak en duurzaamheid van belang zijn.

Tijdloos en duurzaam
Houten huizen zijn zeer populair en trekken veel aandacht en bewondering. Door het hout krijgt het huis een bepaalde natuurlijke charme en elegantie. Maar hierbij komt dat hout veel kosten en tijd met zich mee brengt in het onderhoud. Met dit nieuwe volschuim kunststof gevelpaneel heb je een tijdloos alternatief voor de traditionele afwerkingsmaterialen met een natuurlijke uitstraling. De matte uitstraling in samen hang met het aangebrachte reliëf, zorgt ervoor dat er een natuurlijke uitstraling van hout nagebootst kan worden. Hieronder zie je de warme- en grijstinten.

Snel en gemakkelijk
Eenvoudig te plaatsen gevelpanelen, wie wilt dat nou niet? Dankzij de technologie van het maken van gevelpanelen die vervaardigd zijn uit kunststof, komt het voordeel dat het productieproces zo aangepast kan worden om de eindgebruiker of installateur tegemoet kan komen. Voor een snelle en gemakkelijke montage van gevelpanelen bestaat Kerrafront Modern wood uit een dubbel sponningdeel met een werkende hoogte van 332mm en lengtes van 6000mm. Naast de afmetingen heeft elk gevelpaneel sleufgaten waar de panelen in “opgestapeld” worden voor een perfecte en waterdichte sluiting. De panelen zijn prima bewerkbaar met een cirkelzaag en worden bevestigd met RVS schroeven.

Kerrafront Modern Wood

Perfecte afwerking
Gevelbekleding wordt bevestigd tegen een regelwerk voor een goede bevestiging en het creëert een ruimte achter de gevelbekleding waar de ventilatie plaats kan vinden (Erg belangrijk om gebreken in de toekomst te voorkomen). Voor een perfecte afwerking van de totale gevel zijn er bijpassende afwerkprofielen verkrijgbaar in overeenkomende kleuren. Afwerkprofielen zoals hoek-, eind-, verbindings-, start- en ventilatieprofielen zetten de puntjes op de i voor een prachtig strakke afwerking. De Mordern Wood gevelpanelen zijn ideaal te combineren met andere materialen zoals beton, steen of glas voor een perfect en uniek gevelbeeld.

Toepassing
Kerrafront Modern Wood kan toegepast worden als gevelbekleding in verschillende branches. Het verleent zich ideaal voor nieuwbouw en renovatieprojecten voor woonhuizen, bedrijfspanden, recreatiebouw, houtskeletbouw en unieke architectonische projecten.

Onderhoudsgemak
Uren boenen in de zon daar zit niemand op te wachten?! Kies voor alternatieve afwerkmaterialen zoals kunststof om het onderhoudsproces in tijd te verminderen. Kunststof hoeft enkel 1 a 2 keer per jaar schoon gemaakt te worden om de uitstraling en eigenschappen te behouden, bij hout ligt dit rond de 4 keer per jaar en dan hebben wij het nog niet over schilderwerkzaamheden of zelfs complete renovaties.

Kenmerken Modern Wood

  • Dubbel sponningdeel
  • Hoge materiaaldichtheid
  • Lange lengtes
  • Milieuvriendelijk
  • Onderhoudsarm
  • UV bestendig