Duurzaam advies van ontwerp tot uitlevering

Het is de voorbehandeling die bepalend is bij de kwaliteit van hoogwaardige poedercoat-systemen. Hiermee wordt de basis gelegd voor een jarenlange gegarandeerde kwaliteit op elk project.

Een toonaangevende poedercoater is Ulamo Coating. Een familiebedrijf dat al meer dan een halve eeuw ervaring heeft op het gebied van gevelbouwprojecten in zowel binnen- als buitenland. Commercieel manager JanWillem Hendriksen weet waar de kwaliteiten van het bedrijf schuilen. “Graag willen wij zo vroeg mogelijk instappen. Juist dan kunnen wij het beste adviseren en ons zo optimaal mogelijk met het project identificeren. Het is onze kracht om te adviseren van ontwerp tot uitlevering.”

Ulamo Coating verwerkt alle door de VMRG voorgeschreven poedercoatsystemen en heeft dus voor elke situatie een passende oplossing. Op het gebied van chroomvrij voorbehandelen heeft het al vijftien jaar ervaring. “Wij werken bij voorkeur samen met klanten die openstaan voor langdurige relaties en duurzame producten zodat men over vijftien jaar nog altijd trots is op de uitstraling van het gebouw. Wij willen op geen enkele wijze concessies doen als het gaat om kwaliteit. De prijs is niet maatgevend, kwaliteit wel. Altijd.”