Trespa International B.V.

Wetering 20
6002 SM
Weert
Netherlands

Trespa International B.V. is een toonaangevende innovator op het gebied van architectonische plaatmaterialen en wordt internationaal erkend als de belangrijkste ontwikkelaar van hoogwaardige platen voor gevelbekleding, decoratieve gevels en Scientific Surface Solutions.

Sinds de oprichting in 1960 werkt Trespa nauw samen met architecten, ontwerpers, installateurs, distributeurs en eindgebruikers over de hele wereld. De focus van Trespa ligt op productontwikkeling, waarbij speciale productietechnologieën worden gecombineerd met intelligente oplossingen voor architectonische toepassingen. Met een unieke kijk op de belangrijkste marktuitdagingen en -eisen heeft Trespa zich altijd vol passie en energie ingezet om innovatieve, esthetisch aantrekkelijke en hoogwaardige oplossingen te bieden voor diverse architectonische behoeften.

Nieuws gerelateerd aan Trespa International B.V.

Trespa

Vrijstaande Woning Veluwe

Voor een particuliere opdrachtgever in een landelijk gelegen dorpje op de Veluwe, ontwierp architect Hendrik Jan van der Valk (Van der Valk Woudstra) in nauwe samenwerking met Guus Vedder (2•1 Architecten) een moderne villa, bestaande uit twee hoofdvolumes.

Lees meer »
Trespa International B.V.

Trespa International BV

Naast Sif Roermond en Vekoma Vlodrop ontving ook Trespa Weert de Made in Keyport Award. ‘Een erkenning voor bedrijven die het verschil maken.’ Ambassadeur Keyport 2020 Henk van Houtum licht toe: ‘ Zij zetten de Keyport regio op de kaart, vervullen een voorbeeldfunctie en dragen bij aan de economische structuurversterking.‘

Lees meer »
gevelbekleding

Onderhoudsarme gevelbekleding

Trespa bestaat al meer dan zestig jaar, is marktleider in HPL-gevelbekleding en met hoofdkantoor en productielocatie gevestigd in het Limburgse Weert. Op de BouwBeurs 2017, begin februari in Utrecht, heeft Trespa diverse primeurs voor de bezoekers in petto op het gebied van onderhoudsarme gevelbekleding.

Lees meer »
Trespa Westkapelle, Jelmer de Haas

Duurzame en onderhoudsarme oplossing voor de gevel

Trespa introduceerde Trespa Pura NFC® als antwoord op de trend van het gebruik van steeds meer natuurlijke materialen in de gevel. Deze lijn evenaart de uitstraling van houten stroken, maar met de voordelen van een Trespa® HPL-plaat.

Lees meer »