Solarlux

Solarlux Nederland BV
Marie Curiestraat 2
7442 DP Nijverdal

T: 0548- 631323
E: info@solarlux.nl
W: www.solarlux.nl


Als grenzen tussen binnen en buiten verdwijnen win je ruimte: ruimte voor meer wooncomfort en ruimte voor fraaie architectuur. Met deze filosofie overtuigt Solarlux al ruim 35 jaar de gevelbranche. Een Duits familiebedrijf met passie voor openheid en transparantie en specialist op het gebied van vouwwanden, balkonbeglazing en minimalistische schuifpuien.

Ultra slanke profielen en geavanceerde techniek vormen de basis van de Solarlux systemen. Of het nu gaat om bedieningscomfort, isolatie, wind- & waterdichtheid, geluidbelasting of inbraakwerendheid: Solarlux streeft continu naar de beste performance en maximale designvrijheid om de meest passende oplossing te bieden.

Een team van gevelspecialisten denkt graag in elke fase van het bouwproces met u mee. Neem gerust contact op met onze adviseurs om eens van gedachten te wisselen over uw bouw- of verbouwplannen.

FacebookLinkedInYouTube

Nieuws gerelateerd aan Solarlux

Solarlux Nederland

Glazen vouwwanden | Nijverdal

Het in Nijverdal gevestigde Solarlux bracht dit jaar een nieuwe productgroep glazen vouwwanden op de markt. De innovatieve speler op het gebied van flexibele geveloplossingen heeft haar vouwwandenconcept geperfectioneerd op ieder denkbaar detail.

Lees meer »

Slimme, flexibele gevels

Met ruim dertig jaar expertise in de gevelbranche denkt Solarlux continu na over slimme, flexibele gevels. Dat heeft geleid tot talloze varianten op het concept van vouwwanden en balkonbeglazing, stuk voor stuk ‘Made in Germany’.

Lees meer »
Revolutie glas-vouwwand

De R.evolutie van de glas-vouwwand

Op de bouwbeurs in Utrecht presenteert Solarlux „de R.evolutie van de glas-vouwwand“ – een volledig nieuw concept, dat op het gebied van techniek, design en uitvoe-ringsmogelijkheden uniek is.

Lees meer »
Solarlux vouwwanden

Grondlegger glazen vouwwanden

Honderden exposanten, expertise-theaters, building tomorrow met demonstraties in 3D-printing en robotproductie, maar ook informatie over biobased en luchtdicht bouwen, duurzaam renoveren, en nul-op-de-meter: BouwBeurs 2017 biedt het allemaal.

Lees meer »

Solarlux introduceert terrasoverkapping met schuiframen

´s Ochtends montage. ´s Middags genieten. En naar wens kan de helft van het dak van de terrasoverkapping geopend worden. Solarlux introduceert met de terrasoverkapping Anova een een geheel nieuwe variant. De pay-off “Glass in Motion” van fabrikant Solarlux wordt volledig waargemaakt met deze aanvulling op het productenscala van vouwwanden, serres en tuinkamers.

Lees meer »