Reynaers

Maisdijk 7
5704 RM Helmond
T +31 (0)492 – 56 10 20
www.reynaers.nl
info@reynaers.nl


Reynaers ontwikkelt en produceert aluminium systemen voor ramen, deuren, schuifsystemen, vouwwanden, vliesgevels, serres, tuinkamers en zonwering.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Duffel (België). Reynaers heeft verkoopkantoren in 40 landen. Wereldwijd behoort het bedrijf tot de A-merken op het gebied van aluminium systemen. Vanuit Helmond ondersteunt Reynaers B.V. architecten, gevelbouwers, aannemers, projectontwikkelaars en andere partijen in de Nederlandse bouwwereld.

 

 

 

 

 

 

Laat u inspireren door de talloze mogelijkheden van de aluminium systemen van Reynaers voor nieuwbouw en renovatie. Wij beschikken over een uitgebreid team van architecten- en projectadviseurs, accountmanagers en technische specialisten die u ondersteunen bij iedere fase in het bouwproces, van ontwerp tot uitvoering. Zij maken deel uit van de uitzonderlijke service die wij bieden.

Samen met u realiseert Reynaers gebouwen die zich onderscheiden. Together for Better.

Nieuws gerelateerd aan Reynaers

Start aanmelden projecten voor Reynaers Projectprijs 2018

‘’Ook in deze 21 jaargang zijn we op zoek naar projecten waarin de systemen van Reynaers zijn gebruikt‘’ vertelt Hans van der Looij, Sales & Marketing Manager van Reynaers. Hij stond in 1997 aan de wieg van de projectprijs en is nog steeds actief bij de prijs betrokken.

Lees meer »
BILT

BILT wint Reynaers Projectprijs

Niet eerder zat er zo weinig verschil tussen de winnaar en de nummer twee van de Reynaers Projectprijs. Met slechts 2 % meer stemmen won BILT in Utrecht. Deze modelwoning, een ontwerp van het team van BILT, werd gerealiseerd door Huijberts gevelbouw. De duurzame en modulaire woning kreeg 19,5 % van alle door het publiek uitgebrachte stemmen.

Lees meer »
reynaers projectprijs

Winnaar gezocht voor 19e Reynaers projectprijs

Welk project volgt de Copierwoning op als winnaar van de Reynaers Projectprijs? Net als vorig jaar, bepaalt het publiek wie er wint. Daarvoor kan online gestemd worden op de door de vakjury genomineerde projecten.

Lees meer »
Reynaers Projectprijs

Nominaties Reynaers Projectprijs 2016 bekend

De vakjury heeft de nominaties voor de Reynaers Projectprijs 2016 bekend gemaakt. Uit de 41 inzendingen zijn 10 projecten genomineerd. Van deze projecten wordt in samenwerking met de architect een film gemaakt.

Lees meer »