Kingspan Geïsoleerde Panelen – Kingspan B.V.

Lingewei 8
4004 LL Tiel

Postbus 6565
4000 HN Tiel

T: +31 (0)344 675 250
W: www.kingspanpanels.nl

Contactpersoon luxe façades
Dhr. Scheutjes, Business Development Manager
E: olaf.sleutjes@kingspan.com

Contactpersoon dak- en gevelsystemen
Dhr. Theelen, Business Development Manager
E: patrick.theelen@kingspan.com

fb tw linked yt

Kingspan Geïsoleerde Panelen
Kingspan is wereldwijd marktleider in high performance isolatie, gebouwbekleding en geïntegreerde zonne-energie oplossingen voor de gebouwschil. De divisie Geïsoleerde Panelen is met een bijdrage van circa 65% aan de totale omzet de grootste divisie van de Kingspan groep. Het uitgebreide assortiment bestaat uit geïsoleerde dak- en gevelpanelen, geïntegreerde zonne-energie oplossingen, geconditioneerde ruimten, geïsoleerde deurcomponenten, constructieve sandwichpanelen & systemen, staalframebouw, valbeveiligingsoplossingen en de luxe BENCHMARK façade- & daksystemen.

Als fabrikant gaan wij verder dan het leveren van een groot assortiment. We bieden onze relaties vergaande service en garantie en leveren een groot spectrum aan technische ondersteuning en klantenservice. www.kingspanpanels.nl

Bijzondere producten
De luxe façade- & daksystemen van BENCHMARK by Kingspan brengen alle elementen samen die nodig zijn voor het toepassen van een unieke geveloplossing op het ontwerp van een gebouw. Inspirerende gevels in spannende kleuren, texturen en afwerkingen. Geïntegreerde of samengestelde systemen die alle bekende standaarden en grenzen doen vervagen. www.kingspanbenchmark.nl

Dri-Design van BENCHMARK by Kingspan is een 100% recyclebaar, geventileerd en architectonisch gevelsysteem opgebouwd uit unieke metalen cassettes die esthetisch oneindig veel mogelijkheden bieden in vorm, afwerking, kleuren en texturen. Dankzij het gepatenteerde geïntegreerde regenscherm wordt regenwater achter de geventileerde gevel afgevoerd, waardoor vervuiling en verkleuring van de gevel wordt voorkomen. Een revolutionaire combinatie waarbij oneindige esthetische mogelijkheden en een eenvoudig te installeren onderhoudsarme oplossing elkaar hebben gevonden.

Kingspan Energy is het merk voor zonne-energieproposities in gefinancierde oplossingen. Onderdeel hiervan is het totaalplan Kingspan Future Proof voor asbestsanering zonder vezelemissie inclusief nieuw daksysteem met zonnepanelen en LED-verlichting. Dankzij een leaseconstructie wordt het dak binnen 5 tot 15 jaar terugbetaald zonder investering vooraf. Niet voor niets genomineerd voor de Nederlandse Bouwprijs 2017, biedt Kingspan Future Proof dé oplossing voor het omvangrijke asbestprobleem in Nederland. www.kingspanfutureproof.nl

Partner van Gevelbouw
Sinds 2017 is Kingspan Geïsoleerde Panelen partner van Gevelbouw. Onze producten stellen architecten in staat om hedendaagse, constructieve uitdagingen het hoofd te bieden en functionele, duurzame gebouwen te ontwerpen die esthetisch van hoge kwaliteit zijn, maar ook voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van energiebesparing. Wat betreft verschillende milieulabels verbetert de gebouwscore aanzienlijk wanneer de producten van Kingspan worden toegepast. De kern van het assortiment heeft dan ook een BRE A+ rating in de BRE Green Guide to Specification en regelmatig worden onze projecten bekroond met BREEAM Excellent of Outstanding certificering.

Nieuws gerelateerd aan Kingspan Geïsoleerde Panelen – Kingspan B.V.

Hoogwaardige isolatie voor oneffen spouwmuren levert beste prestatie

Een dunne, betaalbare isolatieplaat met een hoge isolatiewaarde die als product ook nog eens heel eenvoudig te verwerken is: dát klinkt als het beste uit twee werelden. De Kingspan Kooltherm® K108 Plus Spouwplaat is, als opvolger van de Kingspan Kooltherm® K8 Plus Spouwplaat, een plaat met een nóg betere lambdawaarde en bevat bovendien minerale wol met een hogere milieuprestatie dan voorheen.

Lees meer »
Dri-Design

Kingspan introduceert slim Dri-Design gevelsysteem

Voor veel architecten en gebruikers van gebouwen is gevelvervuiling een doorn in het oog. Lekwater kan zorgen voor een onwenselijke streepvorming op de façade van een gebouw. Dat is verleden tijd met Dri-Design, dat vandaag, na een succesvolle lancering in Amerika, door Kingspan op de Europese markt wordt gebracht.

Lees meer »
Kingspan Winterswijk

Zonne-energie helpt agrariërs bij sanering asbestdaken

Het klinkt haast te mooi om waar te zijn: asbestdaken van schuren of stallen vervangen zonder grote investering te doen. Er een innovatief geïsoleerd dak met zonnepanelen voor terugkrijgen én het werk laten uitvoeren terwijl de stal gewoon in gebruik kan blijven.

Lees meer »

Technologie omzetten in energiezuinige panelen

Je mag zo veel energiezuinige technieken in je ontwerp integreren als je wil. Als de schil van je gebouw niet voldoet aan de nodige eisen, vervagen je inspanningen als sneeuw voor de zon. Kingspan lanceert daarom IPN-QuadCore-paneelkernen.

Lees meer »