GEZE

GEZE Benelux B.V.
Hoofdvestiging
Steenoven 36
5626 DK Eindhoven

T +31 (0)40 – 262 90 80
F +31 (0)40 – 262 90 85

Innovatieve systeemoplossingen door intelligente techniek

GEZE GmbH behoort wereldwijd tot de meest succesvolle ontwikkelaars en producenten van bouwsystemen voor deur-, raam- en beveiligingstechniek. GEZE biedt een omvangrijk palet aan producten op het gebied van automatische deursystemen en deurtechniek, glassystemen, rook- en warmteafvoerinstallaties (RWA), beveiligingssystemen en raam- en ventilatietechniek.
Als marktleider op het gebied van innovatie en design ontwikkelen, produceren en verkopen we als onafhankelijke familieonderneming hoogwaardige technologie. Met toekomstbepalende ontwikkelingen hebben we daardoor een stempel gedrukt op de markt voor gebouwtechniek. De drijvende kracht achter deze continue ontwikkelingen is ons eigen technologiecentrum, gevestigd in Leonberg te Duitsland.
Dankzij de hoogste kwaliteitsstandaard leveren GEZE-producten wereldwijd een bijdrage aan innovatieve gebouwen en zorgen op deze manier voor comfort en veiligheid in de gebouwtechniek. GEZE-deurdrangers behoren tot de bekendste ter wereld. Dagelijks genieten miljoenen mensen van het vanzelfsprekende comfort van automatische deursystemen van GEZE. Ook de op maat gemaakte en projectspecifieke constructies, zoals tourniquets of volledig glazen systemen worden geproduceerd door een eigen dochtermaatschappij.
Productoplossingen van GEZE vindt men terug in bekende gebouwen over de hele wereld.

Nieuws gerelateerd aan GEZE

GEZE Smart Building

Smart Buildings

Van veilige vluchtroutes, betrouwbare rook- en warmte afvoer (RWA), energiezuinige ventilatie en eenvoudige controle over diverse gebouwbeheersystemen: GEZE oplossingen maken van een gebouw een Smart Building.

Lees meer »
Logo GEZE Nederland groot

GEZE beurs highlights BAU 2017

Ontdek onze innovaties als eerste op de BAU 2017. Wij zullen u nieuwe, innovatieve producten en systeemoplossingen presenteren die gebouwen in echte Smart Buildings veranderen.

Lees meer »