Cladding Point

Cladding Point B.V.

Handelsweg 12
6662 NH Elst

T: +31 (0)26- 365 06 30
E: info@claddingpoint.nl
W: www.claddingpoint.nl

LinkedIn: Cladding Point


Uw totaalleverancier voor sandwichpanelen

Klanten staan bij ons centraal. Hiervoor heeft Cladding Point een zeer uitgebreid gamma aan dak-, wand- en gevelsandwichpanelen samengesteld.

Cladding Point is een toonaangevende, onafhankelijke partner. Wij leveren duurzame, brandwerende en Premium sandwichpanelen t.b.v. daken, wanden en gevels.

De sandwichpanelen zijn opgebouwd uit twee staalplaten waartussen zich een isolatielaag bevindt bestaande uit hardschuim, hout- of minerale wol.

De dikte van de prefab elementen is afhankelijk van de gewenste Rc-(isolatie) waarde.
De sandwichpanelen van Cladding Point zijn leverbaar in verschillende materialen, met verschillende profileringen,  coatings,  texturen en meer dan 30 standaard kleuren, zodat iedereen zijn/ haar gewenste droomgebouw kan realiseren.

Cladding Point gaat echter verder dan de standaard met haar sandwichpanelen, presterend volgens de hoogste constructieve- en brandwerende eisen.

Wij geloven in duurzaamheid en de filosofie Cradle to Cradle.

Het gaat ons niet alleen on de duurzaamheidslabelling, maar ook om de aantoonbare prestaties.

Daarnaast biedt Cladding Point een brede technische ondersteuning in de gehele bouwkolom “van zand tot pand”.

Voor meer informatie, technische ondersteuning of een offerte kunt u contact opnemen met ons Cladding Point team +31 (026) – 365 06 30 of bezoek onze website claddingpoint.nl

Nieuws gerelateerd aan Cladding Point

Brand: een ‘hot’ topic

Als gevolg van de hevige branden de afgelopen jaren, met als recente schrikbeeld de Greenfell Tower in Londen, maar ook de vele branden in de agrarische sector, wordt vandaag de dag met een ander oog naar brandwerendheid gekeken. Cladding Point heeft het thema brandwerendheid hoog op de agenda staan en fors geïnvesteerd in de brandwerendheid van haar FX-productgamma.

Lees meer »
Sandwichpaneelgevel, Cladding Point

‘Stap is klein naar volledig glazen sandwichpaneelgevel’

Nu de economie weer aantrekt hebben opdrachtgevers meer financiële ruimte om aandacht te geven aan de architectonische uitstraling van hun gebouwen, merkt general sales manager Harry van der Veen van Cladding Point. De leverancier van sandwichpanelen blijft het productaanbod daarom vernieuwen.

Lees meer »

Extreme focus op innovatie

Innoveren is volgens Harry van der Veen van Cladding Point het allerbelangrijkste voor een bedrijf om toekomstproof te zijn. “Bedrijven die niet innoveren zullen uiteindelijk tussen wal en schip geraken, want zij kunnen geen toegevoegde waarde bieden,”

Lees meer »