AGC Glass Europe

AGC Flat Glass Nederland B.V.
Panovenweg 21 – 4004 JE Tiel

Tel.: +31 (0)344 – 679704
Fax: +31 (0)344 – 679699

www.agcnederland.nl
www.yourglass.nl
www.yourpyrobel.nl

Projectadvies
Marcel Cromzigt
International Building Projects Manager
Tel.: +31 (0)6 – 53292646
Marcel.cromzigt@eu.agc.com

Hans Willemsen
Technisch adviseur Architecturaal Glas
Tel.: +31 (0)6 – 53578831
hans.willemsen@eu.agc.com

AGC Glass Europe, een Europese leider in vlakglas

AGC Glass Europe produceert en verwerkt vlakglas voor de bouwsector (buiten- en binnenbeglazing), de auto-industrie, de solar-industrie en gespecialiseerde industriële sectoren. Het is de Europese tak van AGC Glass, de grootste vlakglasproducent ter wereld.]

Kernwaarden
Innovatie & Operationele uitmuntendheid
In het R&D Center van AGC werken 250 researchers en technici dagdagelijks aan de verbetering van onze producten en processen.

Diversiteit
De culturele diversiteit van ons personeel wordt in de hele AGC groep beschouwd als een bron van verrijking en vooruitgang voor de organisatie en gerespecteerd op alle niveaus in het bedrijf.

Milieu
AGC Glass Europe streeft naar een evenwicht tussen duurzame en economische ontwikkeling, en de voortdurende verbetering van rentabiliteit, comfort en veiligheid, esthetiek en onze milieu-impact.

Integriteit
AGC hanteert een wereldwijde gedragscode, die concrete bepalingen over het naleven van wetten, ethische normen en beleidslijnen bevat, en die door alle medewerkers van AGC, in hun dagelijkse activiteiten wordt nageleefd.

Wall of Fame
Colorbel – geemailleerd glas
Thermobel – dubbel glas
Pyrobel – brandwerend glas
Stratobel – veiligheidsglas
Lacobel – gelakt glas
Stopray – zonwerend glas
Stopsol – zonwerend glas

Weet ú alles op het gebied van:

  1. Isolatie
  2. Zonwering
  3. Letsel- en inbraakwerendheid
  4. Doorvalveiligheid
  5. Brandwerendheid
  6. Geluidwering

Wij wel en helpen u graag!

Nieuws gerelateerd aan AGC Glass Europe

AGC Glass

AGC Glass Europe investeert in vacuüm beglazing

In het kader van een akkoord voor technologische ontwikkeling tussen AGC en Panasonic zal AGC Glass Europe in haar fabriek in Lodelinsart (België) investeren in de productie van vacuüm(1) beglazing. Deze technologie is vooral opmerkelijk door de energieprestaties van dit product.

Lees meer »

Zinder: goudkleurige blikvanger in Tiel

Een nieuw cultureel centrum voor het Gelderse Tiel, gelegen tussen de binnenstad en de Waal. ‘Zinder’ werd in het voorjaar van 2017 opgeleverd en biedt onder meer huisvesting aan een bibliotheek, een centrum voor de kunsten, een poppodium en een café.

Lees meer »
Groepsfoto FAC Rotterdam

Architecturaal bezoek aan Rotterdam

De FAC - Federatie Aluminium Constructeurs – organiseerde op 9 en 10 juni een architecturaal bezoek aan Rotterdam. Een 30-tal aluminium constructeurs fietsten langs bijzondere gevelprojecten in Rotterdam.

Lees meer »
AaBe fabriek Tilburg

Van dekenfabriek naar winkelcentrum

Een fantastisch herbestemmingsproject in Tilburg: de verouderde AaBe fabriek is getransformeerd tot een levendig winkelcentrum, waarbij een perfecte balans is gevonden tussen behoud van oude, kenmerkende elementen en de vernieuwingen.

Lees meer »
AGC Duurzaamheidsverslag

AGC publiceert haar milieurapport 2017

Het Duurzaamheidsverslag van AGC staat online op. Het beslaat alle resultaten op milieuvlak van AGC Glass Europe, actief met twee divisies (de divisie Building & Industrial Glass en de divisie Automotive).

Lees meer »
SintLucas Eindhoven

Transparant SintLucas zorgt voor kruisbestuiving

Het nieuwe SintLucas college voor creatief-technische en ondernemingsgerichte (v)mbo-opleidingen heeft zijn plek gekregen in een nieuw getransformeerd Philips Natlab. En dat  midden op Strijp-S, dé plek in Eindhoven waar zich de laatste jaren vele creatieve instellingen en bedrijven hebben gevestigd.

Lees meer »
Museum Voorlinden

Museum Voorlinden, ruim 3.000 vierkante meter aan daglicht

Het feit dat Museum Voorlinden in Wassenaar vorig jaar september is geopend door onze koning geeft aan hoe bijzonder het is. Waarom bijzonder? Het betreft een museum dat onderkomen biedt aan de grootste particuliere kunstcollectie van Nederland en het ligt op een landgoed van 40 hectare dat voor publiek toegankelijk is.

Lees meer »
Stadskantoor Venlo C2C AGC Glass Nederland

Venlo C2C-hotspot

Het op 14 oktober jongstleden officieel geopende Stadskantoor Venlo is al tijdens de bouw uitgegroeid tot een wereldwijd toonbeeld van ontwikkelen en bouwen volgens de circulaire Cradle-to-Cradle filosofie. Het resultaat?

Lees meer »